SOCIAL MEDIA

SPONZORI

Trenirajte sa najboljima.

Za informaciju o slobodnim mestima pozovite telefon 0603600065. Vaš Top Jump

Dragutin Topić i Biljana Topić

Atletski klub Top Jump sprovodi treninge po programu svetske atletske federacije (IAAF). Treneri su naše najveće zvezde ovog sporta Dragutin Topić rekorder u skoku u vis i Biljana Topić rekorderka u disciplini troskok.

Mesto gde se formiraju osobe čvrstog karaktera i jake psihičke snage

-              Dragutin Topić

ŠAMPIONSKA RADIONICA

ATLETSKI KLUB TOP JUMP

Treninzi atletike će se od Septembra održavati u

“Hali sportova Žarkovo” ul.Olimpijskih igara br.14

Korisni linkovi:
///Тел: 060.360.00.65///У нову сезону 2018-2019 крећемо од уторка 04.09.2018. из „Хале спортова Жарково“ (улица Олимпијских игара бр. 14) и то по распореду који видите у табели испод. Децу смо поделили у шест група на основу годишта, разреда у школи али и онога што је још важније, њихових  психо-физичких карактеристика и моторичких способности. Усмено  ћемо Вас обавестити којој групи Ваше дете припада.

Стари чланови су упознати са нашим начином размишљања и рада, но није на одмет да Вам у кратким цртама објаснимо најважније:

-приликом уписа у клуб ћете попунити приступницу за пријем у чланство где се обавезујете да поштујете клупски правилник који је усклађен са законом о спорту Републике Србије, дозвола лекара спортске медицине је неопходна, дете које нема валидан лекарски преглед не може да тренира ! Преглед се по одлуци министарства спорта ради на сваких шест месеци!

-деца тренирају кроз игру онолико пута недељно колико су паметнији од нас прописали да треба а то је светска атлетска федерација по чијем програму радимо са децом. Слободни сте да у било ком моменту одустанете и Ваше дете пребаците у клубове који мисле и раде другачије.

-ми не јуримо резултат, такмичења у НАЈМЛАЂИМ узрасним категоријама уопште нису БИТНА и не значе апсолутно ништа. Запамтите, свако дете другачије реагује на стрес, а такмичење је велики стрес! Ми одлучујемо кога ћемо регистровати као такмичара и кога и када ћемо послати на такмичење!

-задржавамо право да свако дете за које сматрамо да нарушава ред и дисциплину, као и уколико приметимо да се психички не уклапа у колектив испишемо из клуба.

-Родитељи могу да присуствују тренинзима седећи на трибинама СТРОГО поштујући тишину. Запамтите, Ви сте на тренингу посматрач и навијач, никако ТРЕНЕР. Вашој деци не треба КРИТИЧАР већ ПОДРШКА!

-На тренинге доводите децу на време, десетак минута пре назначеног времена, научите их да је јако важно да поштују време. Патике за тренинг морају да буду апсолутно ЧИСТЕ, ко се не буде придржавао овога биће замољен да одсуствује са  тренинга. Обавезна је флашица са водом, обележите је да дете може да је препозна.

-До 1. Октобра ће сви добити чланови по једну клупску мајицу на поклон у којој би деца требала да тренирају. Уколико желите да купите још мајица можете их наручити, цена је 500 динара.

-Чланарина износи 3800 динара месечно, уплату извршите од 5 до 10 у текућем месецу, а уколико је дете оправдано одсутно  дуже од 7 дана (четири тренинга и више), минимална уплата чланарине је 2000 динара али уз обавезну лекарску потврду!

                           

                                                                                                                                                                                                              


                                                                                                                                                                   Добродошли  

                                                                                                                                                                    Биљана Топић

                                                                                                                                                       Председник АК“Top Jump“

Početna O nama Novosti Treninzi Galerija Dokumenta Kontakt