SOCIAL MEDIA

    SPONZORI

Obeležene dve i po decenije od  zlatne medalje našeg Topa na Svetskom juniorskom prvenstvu u Plovdivu,svetskog juniorskog rekorda i zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Splitu.

24.12.2015. u Beogradskom “JUMP INN”hotelu našem prisetili smo se zvezdanih trenutaka srpske atletike naime obeleženo je 25 godina od Topovih neverovatnih sportskih dostignuća,svetskog još uvek važećeg juniorskog rekorda ostvarenog u Plovdivu kao i osvajanje zlatne medalje u Splitu na Evropskom prvenstvu.Skupu su prisustvovali mnogobrojni Topovi prijatelji.Uz snimke njegovih čuvenih skokova iz Plovdiva i Splita, okupljeni su evocoirali uspomene na period kada je skok uvis bio disciplina za ponos srpske atletike.


– Imam čast da proslavim ovaj nesvakidašnji jubilej i da se zahvalim svima koji su došli da ga obeležimo – istakao je legendarni olimpijac koji nije skrivao emocije, kada se zahvaljivao pokojnom treneru Mihajlu Švraki, najzaslužnijem za sve što je postigao u karijeri, kako je rekao naš rekorder.


-Tope, čestitam ti za sve sto si uradio u životu, ti si veliki čovek i veliki sportista i ja sam kao predsednik ASS ponosan što ga imamo u svojim redovima. Topa znam odavno, sećam se kada je dolazio na trening, samo su mu se uši videle … Njegova karijera je jedna fantastična priča i hvala mu na svemu što je učinio za atletiku – bile su reči predsednika Atletskog saveza Srbije Veselina Jevrosimovića.


-Istom prilikom dodeljeni su i trofeji najboljim takmičarima našeg atletskog kluba “TOP JUMP”

Početna O nama Novosti Treninzi Galerija Dokumenta Kontakt