SOCIAL MEDIA

    SPONZORI

ATLETIKA ZA NAJMLAĐE-KIDS ATHLETICS

IGRAJ SE, TRENIRAJ, TAKMIČI, UŽIVAJ

                          Dragutin Topić

Uporedno sa takmičarskim (individualnim) pristupom atletici  mislimo i na najmladje, decu koja su mladja od 12 godina i koja se još ne opredeljuju za specifičnu disciplinu ili grupu disciplina već se kroz specijalan program upoznaju sa svim atletskim disciplinama i motorički razvijaju ne samo za atletiku već i za sve ostale sportove. Opredelili smo se za postojeći program IAAF-a i u skladu sa propisanim normativima sertifikovani smo od strane Svetske atletske federacije (IAAF) i podržani od “Ministarstva sporta” Republike Srbije da implementiramo originalni program “KIDS ATHLETICS”  odnosno  “DEČIJA ATLETIKA”.

Iako je atletika individualni sport  ovaj program  nam se svideo jer potencira timski duh i zajedništvo gde su sva deca uzrasta od 7 do 12 godina dobrodošla, nezavisno od pola i talenta koji poseduju. Naravno i ovde se deca takmiče, ali isključivo timski, kao deo ekipe, zajedno devojčice sa dečacima, što doprinosi razvoju medjusobne tolerancije, socijalizacije te osećaja pripadnosti , odnosno svega onoga što bi i samo društvo moralo mnogo bolje da vrednuje i propagira.


///Тел: 060.360.00.65///У нову сезону 2018-2019 крећемо од уторка 04.09.2018. из „Хале спортова Жарково“ (улица Олимпијских игара бр. 14) и то по распореду који видите у табели испод. Децу смо поделили у шест група на основу годишта, разреда у школи али и онога што је још важније, њихових  психо-физичких карактеристика и моторичких способности. Усмено  ћемо Вас обавестити којој групи Ваше дете припада.
Početna O nama Novosti Treninzi Galerija Dokumenta Kontakt